Glass Polish Sweden

Vi litar på det gamla ordspråket: – Bra service ger bra affärer.

Glass Polish Sweden startade sommaren 2007 efter långa gedigna utbildningar i både England och Dubai och har sedan dess spenderat både tid och pengar till att sälja vår unika rep-borttagnings process. Detta ger oss möjlighet att kunna erbjuda våra kunder en förvrängningsfri glasreparation som möter de strängaste kraven inom glasindustrin. Vi är stolta över att vara det snabbaste och mest kostnadseffektiva glas- renoverings företaget i Sverige. Vi har under årens gång även utvecklat system för att slipa, polera samt laga det flesta material såsom: Rostfritt, Sten, Laminat mm. Vårt huvudsyfte är att spara pengar åt våra kunder och framförallt att spara miljön. Våra tekniker är inte bara skickliga, de är även mycket insatta i glaspriser. Därför kan du som kund alltid vara säker på att Du aldrig betalar för mycket. Vårt mål är att försöka spara upp till 80% av vad det kostar att byta glaset. Glass Polish Sweden erbjuder fullständig renovering, skydd och impregnering av glasytor. Vi bygger upp vårt rykte på: Kvalité, pålitlighet och värde för pengarna. Alla våra jobb är garanterade. Vi utför alltid högkvalitativa jobb och är stolta över vår yrkesskicklighet. Glass Polish Sweden går från klarhet till klarhet och kommer även att fortsätta så i framtiden. Med detta sagt är vi säkra på att ingen slår oss på fingrarna!

Vi tänker på miljön

För att tillverka en vindruta till en bil släpps det ut lika mycket CO² som det gör när man kör t.ex. sträckan Göteborg – Stockholm.
En glasindustri är igång dygnets alla timmar och gör av med en enorm mängd energi, 605 kg CO² för varje 1000kg glas som produceras.
Det är över halva vikten på glaset, som bara går upp i rök och tär på våra värdefulla naturresurser.

Hjälp till att rädda miljön genom att renovera ditt glas. Renovering är det gröna valet, alltid!
Varför byta ut 4m² när vi kan renovera den skadade biten på kanske 0.5m²?